Erik Koijen

Modern Boshuis

Dit moderne nieuwbouwhuis aan de rand van het bos moest warm aanvoelen, comfort bieden en voorzien worden van de laatste techniek. Achter een eiken kastenwand, wengé gekleurd, werden de garderobe, meterkast en toilet in de hal verwerkt. De kast reikt tot de eerste verdieping en vormt hier de entresol van de balustrade.

Lees verder
Wil je meer weten?

Stel Erik Koijen je vraag

Stel je vraag
Wil je meer weten?

Stel Erik Koijen je vraag

Stel je vraag

Meer inspiratie

Totale interieurinrichting in Lier
Britt van Namen

Totale interieurinrichting in Lier

Bronzen scharnierdeuren in Bennenbroek
Aluwdoors

Bronzen scharnierdeuren in Bennenbroek

Penthouse
Studio Mariska Jagt

Penthouse

Volgende project van
Eigentijds Jachthuis
Erik Koijen

Eigentijds Jachthuis

Bezoek website