Moderne schuurwoning Oud-Alblas

Moderne schuurwoning Oud-Alblas

Tussen de lintbebouwing aan de Alblas is deze woning als moderne interpretatie van een boerderij ontworpen. Langs de woning een grindpad dat aansluit op de entree, bijkeuken en schuur. De woning heeft een gemetseld voorhuis met een traditionele gevel.

Schuurzijde
De achterzijde, de ‘schuurzijde’, is aangekleed met hout. Aan de achterzijde heeft de kap een royaal overstek dat wordt opgevangen met een houten constructie. Aan de zijkant is een glaspartij gemaakt, die vanuit de gevel doorloopt in het dak. Omdat op deze plek ook een vide is gemaakt, komt er in de gehele leefruimte veel licht binnen.

Aan de voorzijde een royale zithoek, die in verbinding staat met de centraal geplaatste eethoek. Aan de achterzijde de leefkeuken, met directe connectie met de achtertuin aan de Alblas. Op de verdieping zijn vier slaapkamers gemaakt, met de masterbedroom met balkon aan de achterzijde. Ook zijn er twee bruikbare zolderkamers.

Lees verder
Wil je meer weten?

Stel Moderne schuurwoning Oud-Alblas je vraag

Stel je vraag
Luxe villa met royale tuin
a house with bushes in front of a brick building
a large brick building with grass in front of a house
a large lawn in front of a house
a large lawn in front of a house
a room filled with furniture and a large window
a living room filled with furniture and a large building
a living room filled with furniture and a fireplace
a large room
a close up of a window
Wil je meer weten?

Stel Moderne schuurwoning Oud-Alblas je vraag

Stel je vraag

Meer inspiratie

Luxe roomdivider haard met bankje
Heerkens

Luxe roomdivider haard met bankje

Showroom Alphenberg
CEES PRONK | Own Inspiration Studio

Showroom Alphenberg

Apotheek R. Paal
L&P interieur productie

Apotheek R. Paal

Volgende project van
Canou
Canou

Canou

Bezoek website