Studio Fortuin

Parkachtige schoonheid

Het niveauverschil van ruim 100cm gaf een enorme uitdaging tijdens het ontwerpproces. Het doel was om dit te benadrukken en zo sfeervolle en functionele ruimtes te creëren. Door het plaatsen van keerwanden, trappen en taluds zijn er grote vlakken gazon ontstaan, waarin blokhagen de zichtlijnen benadrukken en borders kleur en leven brengen.

Klik hier om een afspraak te maken met één van de specialisten van Studio Fortuin

Lees verder
Wil je meer weten?

Stel Studio Fortuin je vraag

Stel je vraag
Wil je meer weten?

Stel Studio Fortuin je vraag

Stel je vraag

Meer inspiratie

Eiken houten shutters
Livinlodge houten shutters

Eiken houten shutters

Design keuken
Van Den Berg Maatkeuken | Maatinterieur

Design keuken

Stijlvolle villa
Lichtkunde

Stijlvolle villa

Volgende project van
Gezinstuin bij jaren 30 woning
Studio Fortuin

Gezinstuin bij jaren 30 woning

Bezoek website