De opdracht bestond erin een penthouseverdieping meer openheid te geven. In de bestaande situatie viel er vooral in de leefruimte veel daglicht maar bleef met name de eetkamer steeds zeer donker. Door de bestaande berging te verplaatsen en compacter te maken, werd er ruimte gecreëerd voor de nieuwe doorzon-keuken. Op die manier verbindt de keuken nu beide zijden van de penthouse, zijnde de leefruimte en de eetruimte. De aanwezigheid van veel zonlicht liet ons toe te werken met een donkere vloerafwerking. Centraal in de ruimte werd een witte box geplaatst die aan de keukenzijde werd voorzien van alle keukentoestellen en die ter hoogte van de leefruimte werd voorzien van een haard met aan de binnenzijde de berging.

Interieurarchitect:  Wim Heyninck

Fotograaf: Guy Pauwels Maatwerk

Lees verder
Wil je meer weten?

Stel B Brand – Design Studio je vraag

Stel je vraag
Wil je meer weten?

Stel B Brand – Design Studio je vraag

Stel je vraag

Meer inspiratie

Loft Brussel
Robert Kolenik

Loft Brussel

Modern totaalproject
Texture Painting

Modern totaalproject

Strakke tuin Merelbeke
Hofheren

Strakke tuin Merelbeke

Volgende project van
Residence VD Kruibeke
B Brand – Design Studio

Residence VD Kruibeke

Bezoek website