Logo Bowers & Wilkins

Locatie
Een high-end appartement op een bruisende in opkomst zijnde plek in Rotterdam: Rijnhaven District.

De inrichting
Er is één grote ruimte gecreëerd. Door de wand door te trekken in een haard worden de ruimtes van elkaar gescheiden, maar tegelijkertijd zijn ze aan elkaar verbonden. Je kunt eroverheen zien, terwijl toch de zichtlijnen gewaarborgd blijven. De scheiding zorgt ervoor dat het knusser wordt en de ruimtes hun eigen functie krijgen. De indeling is gericht op de grote raampartijen met een prachtig uitzicht. De woning bevat 2 grote slaapkamers met ieder zijn eigen badkamer. Het geheel is ruim van opzet en dat biedt een fijne bewegingsvrijheid.

Kleuren en materialen
Het kleurenpalet is neutraal met als contrast donker maatwerk en een visgraat vloer voor de warmte. Rijke stoffen gecombineerd met marmer en gerookt glas. De licht/donker contrasten zijn sterk zodat het geheel levendig wordt in combinatie met het licht van buiten.

Lees verder
Wil je meer weten?

Stel Studio Mariska Jagt je vraag

Stel je vraag
Slaapkamer, Binnen, Kamer, Interieur Ontwerp, Hoek, Huisvesting, Meubilair, Slaapzaal, Vloeren, Persoon
Huisvesting, Gebouw, Binnen, Stoel, Meubilair, Loft, Tafel, Kamer, Eettafel, Eetkamer
Huisvesting, Gebouw, Binnen, Penthouse, Vloeren, Loft, Stoel, Meubilair, Woonkamer, Tafel
Persoon, Bad, Interieurontwerp, Binnen, Badkuip, Kunst, Huisvesting, Kamer, Vloeren, Vloer
Wil je meer weten?

Stel Studio Mariska Jagt je vraag

Stel je vraag

Meer inspiratie

Project Badkamer Limburg
Interieurbureau CR33MERS

Project Badkamer Limburg

Poolhouse Renovatie
Stephen Versteegh

Poolhouse Renovatie

Villa op bosrijk perceel nabij Zeist
Marcel de Ruiter

Villa op bosrijk perceel nabij Zeist

Volgende project van
Rozenburglaan
Studio Mariska Jagt

Rozenburglaan

Bezoek website