StudioLIV

Residentie nabij Den Bosch

OPDRACHT

Levensgenieters én hardwerkende ondernemers, dat zijn de bewoners. Hun droom? Een huis dat uitnodigt om veel vrienden te ontvangen en tegelijkertijd de rust en geborgenheid biedt om samen te ontspannen na een enerverende werkdag.


ONTWERP

Linda ontwierp een royale woonkeuken met een eiland met lades van bronskleurig staal. De kastenwand is op maat gemaakt van gerookt Eucalyptushout. Een lange eettafel kijkt uit op de riante tuin en de fauteuils nodigen uit om tot in de kleine uurtjes na te praten. In de living plaatste Linda een comfortabele loungebank, een haard en een audiovideosysteem dat de bioscoop in huis brengt. In de corridor die living en keuken verbindt, creëerde Linda een leren wand met een in het oog springende nis van onyx voor persoonlijke items. Het ingenieuze lichtontwerp maakt het plaatje af. Ook de tweede etage ademt de luxe van een vijfsterrenhotel. Linda koos voor één uitgebalanceerde suite, waarin het vorstelijke slaapgedeelte in semi-open verbinding staat met de royale kleedruimte en een elegante badkamer met een wand van parelmoer. Het is zonder meer de handtekening van Linda.

Lees verder
Wil je meer weten?

Stel StudioLIV je vraag

Stel je vraag

Bijdragers

Design domotica
Wil je meer weten?

Stel StudioLIV je vraag

Stel je vraag

Meer inspiratie

Totaalinrichting Antwerpen
IVO DE GROOT INTERIORS

Totaalinrichting Antwerpen

Project Leusden
Martin van Essen

Project Leusden

Project S in B
General Painting

Project S in B

Volgende project van
Bijdrager
Villa Vught
StudioLIV

Villa Vught

Bezoek website