logo
Van van Ee

Ultieme beleving van het buitenleven

Serene rust vind je op deze unieke locatie in het bosrijke Stroe. De wens van de bewoners: binnen genieten van het buitenleven. En dat is gelukt. Door te kiezen voor een glazen, afsluitbare tuinkamer worden hier lange dagen doorgebracht. Midden in het bos.

De tuinkamer is tegen de gevel geplaatst. Bij zonnig weer wordt de onderzonwering, uitgevoerd in kwalitatief hoogwaardig doek, moeiteloos in en uitgerold. Het waterdichte harmonicasysteem aan de voorzijde kan helemaal open waardoor de verse lucht naar binnen stroomt. De liggers, met led spots, zijn verfijnd uitgevoerd en zorgen in de avond voor sfeervolle verlichting. Stijlvol is de zijwand, uitgevoerd in fraké noir. Deze natuurlijke tinten passen perfect in de omgeving.

Dineren doet men in stijl. De diningset uit de Cruise//Teak collection matcht uitstekend met de omgeving. In de tuinkamer staat Scacco lounge. Deze collecties zijn beide ontworpen door de getalenteerde designers Ludovica & Roberto Palomba,

Lees verder
Wil je meer weten?

Stel Van van Ee je vraag

Stel je vraag
Bekijk de website
Download de HOOG.design app nu!

Ontdek Daily Diamonds, onze boeken en meer.

Ontdek Meer
Wil je meer weten?

Stel Van van Ee je vraag

Stel je vraag
Bekijk de website

Meer inspiratie

Otho
Kluist

Otho

Gevlinderde betonvloer in Ressen
Willem Designvloeren

Gevlinderde betonvloer in Ressen

Sfeervolle leeftuin met veranda in Loenen aan de Vecht
Buytengewoon

Sfeervolle leeftuin met veranda in Loenen aan de Vecht

Volgende project van
Custom made tuinkamer – Lunteren
Van van Ee

Custom made tuinkamer – Lunteren

Bezoek website