HaBé Bouwen in Stijl

Verduurzaming vrijstaande woning in het Gooi

Met veel oog voor detail is in Het Gooi deze vrijstaande woning compleet verbouwd tot een prachtige duurzame villa naar het ontwerp van Taan Baas. Het woonhuis kreeg een compleet nieuwe indeling, waarbij de leefruimten op de begane grond in elkaar overvloeien en zich door middel van een aluminium vouwwand richten op de achtertuin. Een aluminium vouwwand bevat slanke profielen en biedt veel ruimte aan glas. De glazen pui creëert een vloeiende overgang van binnen naar buiten en zorgt voor een bijzonder woongevoel. De afzonderlijke elementen van de glazen vouwwand kunnen tot een smal vleugelpakket naar de zijkant worden gevouwen. Zo word de ruimte werkelijk één met de tuin. 

Gevarieerde gevelafwerking 
De woning is volledig geïsoleerd en verduurzaamd. De gevarieerde gevelafwerking, waarin strak stucwerk gecombineerd is met verticale Western Red Cedar planken vormt een aangenaam contrast met onder andere de kozijnen met roedeverdeling. Western Red Cedar is een Noord-Amerikaanse naaldhoutsoort met een hoge natuurlijke duurzaamheid. De combinatie van oud en nieuw, traditioneel en modern resulteert in een eigentijdse woning met karakter. 

Review Bouwnu.nl 
De opdrachtgever beoordeelde ons op Bouwnu.nl met maar liefst een 10 en plaatste onderstaande review. 

Een verbouwing met HaBé is een positieve ervaring van begin tot eind.

Lees verder
Wil je meer weten?

Stel HaBé Bouwen in Stijl je vraag

Stel je vraag
Wil je meer weten?

Stel HaBé Bouwen in Stijl je vraag

Stel je vraag

Meer inspiratie

Luxe Tuin Aangrenzend Aan Natuurgebied
Tophoveniers

Luxe Tuin Aangrenzend Aan Natuurgebied

Vloerkleed Oriental Collection
Koreman Exclusive Carpets

Vloerkleed Oriental Collection

Luxe Bronkhorst poolhouse modern
Bronkhorst Buitenleven

Luxe Bronkhorst poolhouse modern

Volgende project van
Herbouw royale villa op landgoed Leeuwenburg
HaBé Bouwen in Stijl

Herbouw royale villa op landgoed Leeuwenburg

Bezoek website