Deze prachtige, lichte villa in Laren is door Huis van Strijdhoven voorzien van een nieuw interieurontwerp. De basis van deze villa is behouden gebleven, maar de opdrachtgever wilde graag een warme sfeer met behoud van het lichte karakter van de woning. Door de toepassing van rijke stoffen en verschillende texturen uitgevoerd in zachte, lichte kleuren in combinatie met het luxe meubilair is er een warme leefomgeving voor dit gezin gecreëerd.

In de woonkamer is een op maat gemaakte haard en televisiewand ontworpen. De nis rondom de televisie is uitgevoerd in een keramiek, dit materiaal komt bij de Italiaanse designbank terug in het middenconsole. In combinatie met het in suède uitgevoerde onder meubel is deze wand een echte eyecatcher binnen de woning geworden. De rijke stoffen en lichte kleuren zijn verder doorgevoerd op de eerste verdieping en in de master bedroom. De op maat gemaakte bed achterwand sluit naadloos aan binnen de luxueuze sfeer van de rest van de villa.  

Fotograaf: Peter Baas

Lees verder
Wil je meer weten?

Stel Kees van Strijdhoven je vraag

Stel je vraag
Wil je meer weten?

Stel Kees van Strijdhoven je vraag

Stel je vraag

Meer inspiratie

Onderloop zwembad als eyecatcher in prachtige tuin
Quality Pool

Onderloop zwembad als eyecatcher in prachtige tuin

Moderne Villa met ILVE Panoramagic inductie fornuis als statement
ILVE Nederland

Moderne Villa met ILVE Panoramagic inductie fornuis als statement

Fractions – Wellness
Fractions

Fractions – Wellness

Volgende project van
Woninginrichting ideeën voor elk huis
Kees van Strijdhoven

Woninginrichting ideeën voor elk huis

Bezoek website