Lab32

Villa Spee

De villa van het echtpaar met kind dat hier wonen, houdt geheel rekening met de liefde die de bewoners hebben voor het buitenleven. De voor en achterkant zijn uitgerust met panoramische ramen waardoor de relatie van binnen met buiten geoptimaliseerd is. De koi-vijver en het terras aan de achterzijde versterkt het overdekte buitenterras.

Voor het interieur is er gebruik gemaakt van warme materialen. Het design is strak en natuurlijk met betonvloeren en hardglazen. Door de bijzondere vormgeving heeft de villa een unieke vorm gekregen. Er is voornamelijk gebruik gemaakt van wit gevelstucwerk en aluminium kozijnen.

Lees verder
Wil je meer weten?

Stel Lab32 je vraag

Stel je vraag
Wil je meer weten?

Stel Lab32 je vraag

Stel je vraag

Meer inspiratie

Rust, Ritme, Ruimte
Heart for Gardens.

Rust, Ritme, Ruimte

Design by Mirthe Janus
Van Tiel Haarden

Design by Mirthe Janus

Project M badkamer
Luxhome Interior

Project M badkamer

You might also like this project
Villa R
Lab32

Villa R

Bezoek website