StudioLIV

Villa Zuid-Holland

OPDRACHT

Een brand verwoeste de prachtige woonboerderij, die – wrang genoeg – juist was verbouwd. De eigenaren vroegen StudioLIV om een nieuwe look-and-feel aan hun villa te geven. Het verleden wilden ze loslaten, er mocht letterlijk en figuurlijk een nieuw ‘thuis’ ontstaan.


ONTWERP

Op een aantal details na kreeg de villa een volledig nieuwe invulling. Veel bijzondere materialen zijn verwerkt. Een voorbeeld is de wand van agaatsteen in de keuken. StudioLIV plaatste er licht achter, waardoor de kleurrijke agaatstenen als kunstobject naar voren komen. De wanden zijn kunstig afgewerkt met uitzonderlijk stucwerk en in de villa vind je grootse schuifdeuren met drievlakdeling naar het kenmerkende ontwerp van StudioLIV.

Lees verder
Wil je meer weten?

Stel StudioLIV je vraag

Stel je vraag

Bijdragers

Interieur maatwerk
Wil je meer weten?

Stel StudioLIV je vraag

Stel je vraag

Meer inspiratie

Project Nicky Goossens – Appartement station Knokke
Dauby exclusief deur-, raam-, en meubelbeslag

Project Nicky Goossens – Appartement station Knokke

Bijgebouw in Lariks
‘t Landhuys Exclusieve houten bijgebouwen

Bijgebouw in Lariks

Mat zwarte keuken
Diepeveen Keukens en Badkamers

Mat zwarte keuken

Volgende project van
Bijdrager
Villa Vught
StudioLIV

Villa Vught

Bezoek website