Studio MBC

Wonen aan het water in Reeuwijk

Deze jaren ’80 woning aan het water in Reeuwijk had wel wat nodig om aan de wensen van de opdrachtgevers te voldoen. De wens was een comfortabel en sfeervol familiehuis met op de begane grond een ruimte voor de zoons om te kunnen gamen en samen te zijn met vrienden, een mooie, warme woonkeuken met zicht op de achtertuin en het water en een fijne ruimte om te ontspannen en tv te kijken.

Studio MBC heeft naast het interieur- en lichtontwerp al het maatwerk mogen ontwerpen en de inrichting en styling voor haar rekening mogen nemen. Daarnaast is ons gevraagd om naast de aannemer, een stuk begeleiding op ons te nemen. Er is opgebouwd, aangebouwd en uitgebouwd om tot dit mooie familiehuis te komen.

Alle ruimten staan met elkaar in verbinding met toch de mogelijkheid om je even terug te kunnen trekken. Het kleur- en materiaalgebruik is consequent doorgevoerd waardoor het rust en eenheid ontstaat. Een leuk detail is dat de stenen op de achterwand in de keuken ook terugkomen in de tuin.

De opdrachtgevers wonen er inmiddels met ontzettend veel plezier!

Lees verder
Wil je meer weten?

Stel Studio MBC je vraag

Stel je vraag

Bijdragers

Interieurbouw
Tuinontwerp en aanleg
Wil je meer weten?

Stel Studio MBC je vraag

Stel je vraag

Meer inspiratie

Eigentijdse achtertuin met waterpartij in Kampen
Buytengewoon

Eigentijdse achtertuin met waterpartij in Kampen

Landelijke wellness
PUUR Groenprojecten

Landelijke wellness

Verbouwing Appartement Huizen
Boreas

Verbouwing Appartement Huizen

Volgende project van
Woonhuis in Alphen aan den Rijn
Studio MBC

Woonhuis in Alphen aan den Rijn

Bezoek website