Op een prachtige locatie is deze woning gebouwd. Al vroeg in het ontwerpproces zijn wij betrokken bij het ontwerpen van het interieur. Hierdoor hebben we een aantal wijzigingen in de plattegronden kunnen doorvoeren waardoor deze woning perfect past bij de bewoners. We hebben een bijzonder lichtplan ontworpen en ook de styling verzorgd.

De indrukwekkende as van klinkers is in samenspraak met de tuinontwerper gelegd dwars door het huis heen. Lopend vanaf de straat, door de voordeur, de stalen deuren, woonkamer met een bijzonder fraai uitzicht verder de tuin in. Door de keuken iets terug te plaatsen ontstond er een prettige ruime woonkeuken. Ook op de bovenverdieping zijn aanpassingen gedaan zoals een inloopdouche, een apart toilet en een directe verbinding vanuit de masterbedroom naar de badkamer.

Lees verder
Wil je meer weten?

Stel Patina Interieurarchitectuur je vraag

Stel je vraag
Wil je meer weten?

Stel Patina Interieurarchitectuur je vraag

Stel je vraag

Meer inspiratie

Villa Westland
Linda Pol

Villa Westland

Landelijke tuin aan het water in Loosdrecht
Groenregie

Landelijke tuin aan het water in Loosdrecht

Tuinkantoor met een garage/ schuur
HAVA houtbouw

Tuinkantoor met een garage/ schuur

Volgende project van
Interieurdesign Barneveld
Patina Interieurarchitectuur

Interieurdesign Barneveld

Bezoek website