Studio MBC

Woonhuis in Alphen aan den Rijn

Onze opdrachtgevers benaderden ons voor hun nieuwbouw woning met de wens om één grote leefruimte te creëren voor de begane grond, waarbij de grote keuken het centrale middelpunt zou zijn. Dit alles met een industriële en warme uitstraling. Ook zagen zij het belang van een goed doordacht lichtplan. En daar worden wij altijd blij van!

Aan de hand van deze uitgangspunten zijn wij aan de slag gegaan met een interieur- en lichtontwerp en wonen onze opdrachtgevers er inmiddels zeer naar hun zin.

Lees verder
Wil je meer weten?

Stel Studio MBC je vraag

Stel je vraag
Wil je meer weten?

Stel Studio MBC je vraag

Stel je vraag

Meer inspiratie

Interieur ideeen voor de moderne hotelkamer
Do’s Interiors

Interieur ideeen voor de moderne hotelkamer

Stalen trap met stalen treden
Metaal-Art

Stalen trap met stalen treden

Hybride zwemvijver Kalmthout
‘t Groene Plan

Hybride zwemvijver Kalmthout

Volgende project van
Woonhuis in Rotterdam
Studio MBC

Woonhuis in Rotterdam

Bezoek website