Bongers Architecten

Woonhuis in Rotterdam

Door het gebruik van een beperkt kleurenpalet heeft deze woning een krachtige en frisse uitstraling. De glaspartijen die op een aantal plekken om de hoek gaan en dan weer doorlopen tot aan de kap geven de gevels een eigentijdse indeling.

Strategische plekken
De woning heeft op twee strategische plekken een overdekt terras, zodat er heerlijk genoten kan worden van het buitenleven.

Lees verder
Wil je meer weten?

Stel Bongers Architecten je vraag

Stel je vraag
a large house
a large lawn in front of a house
a small house in a garden
a car parked in front of a house
a house with trees in the background
a bench in front of a building
a house with trees in the background
Wil je meer weten?

Stel Bongers Architecten je vraag

Stel je vraag

Meer inspiratie

Grafiet Super Matt
Duravit

Grafiet Super Matt

Rooftop
STEEL

Rooftop

Poolhouse aan zwemvijver
‘t Landhuys Exclusieve houten bijgebouwen

Poolhouse aan zwemvijver

Volgende project van
Woning in Alblasserdam
Bongers Architecten

Woning in Alblasserdam

Bezoek website