DEN OLDERVLEUGELS

Appartement Amsterdam

Stalen binnendeuren met glas

DENOLDERVLEUGELS heeft voor een familie, die voorheen al in verschillende steden over heel de wereld heeft gewoond, een prachtige appartement in Amsterdam ontworpen. De woning sluit perfect aan op het moderne gezinsleven. Van het bestaande pand is een structuur gemaakt die open en transparant is. De verbinden tussen de ruimten en de verdiepingen is zo optimaal mogelijk benut.

Hoewel de zolder aanvankelijk werd gebruikt voor onderduikers, wordt de zolder in de nieuwe situatie op een bijzondere manier betrokken bij de woonruimte. Centraal gelegen in het appartement is een enorme vide geplaatst, die het daglicht naar alle verdiepingen brengt en daarnaast het geheel met elkaar verbindt.  Om toch nog een aantal elementen uit het verleden intact te houden, zijn de authentieke balkconstructie en de oude wanden van metselwerk behouden. Het appartement heeft bovenop een groot dakterras, waar een groot deel van Amsterdam te bewonderen is.

Fotograaf: www.interieurfotograaf.pro

 

Meer weten over dit project?

Wij brengen u in contact met deze vakmensen.

Neem contact op