Bart van Wijk

Canal House Amsterdam

  • Housed 7 offices on 5 floors, now family with two children
  • All ceilings removed, full steel frame used to get an open structure with lots of daylight.
  • Everything custom-made, large loft with walkway
  • Staircase made of rubber, staircase comes back upside down in the second half, giving it a baking shape. Glass roof comes back on every floor for extra daylight
  • Kitchen countertop runs all around, two kitchen parts are a kind of iPods that lie on the floor
  • Bar comes electrically from the coil section island
  • Glass top above the cooking zones hinges gently and serves as a splash wall, no extraction unit, smoke under the floor
  • Bath in bathroom is in the floor, returns in the ceiling
  • Polyester shower
  • Seating area floats in steel construction, view over garden (designed by Bart)
Read more
Want to know more?

Ask Bart van Wijk your question

Ask your question
Want to know more?

Ask Bart van Wijk your question

Ask your question

More inspiration

Total interior design in Lier
Britt van Namen

Total interior design in Lier

Intimate rooms
Avantgarden

Intimate rooms

Swimming pond loose shape
Cools zwemvijvers & tuinaanleg

Swimming pond loose shape

Next project by Bart van Wijk
Newly built apartment in the heart of Antwerp
Bart van Wijk

Newly built apartment in the heart of Antwerp

Visit website