This beautiful family home is located in a wooded area next to the characteristic Dutch dunes. The challenge of this project was to use the possibilities provided by the house and the landscape as efficiently as possible.
 
Space is often what you encountered when you start thinking about another house. Have you ever looked carefully at the potential that your own house offers you? In this case, the new extension to the rear over the entire width of the house is basemented by twice the number of square meters of extension.
 
Mission accomplished
The house has become almost twice as large and the mission has been successful. With a lot of steel and glass, the design has become a spacious and airy design. The layout provides the house with many interesting perspectives that offer depth to the whole. As a result, you can see the intense colors beautifully reflected in every perspective.
 

The custom work, the kitchen and the cupboards give the house a fantastic look. The fronts of the kitchen are not flat but ribbed and the island has a brass plinth, these details enrich the customization in a subtle way.
 
It all looks complete and it also provides extra storage space. To connect the spaces we have given extra dimension with wallpaper. The prints give the space with all its perspectives extra depth.
 
Photography: Peter Baas

Read more
Want to know more?

Ask Stock Dutch Design your question

Ask your question
Want to know more?

Ask Stock Dutch Design your question

Ask your question

More inspiration

Rustic Chic Villa
Medie Interieurarchitectuur

Rustic Chic Villa

Skybox Stadion
Linda Lagrand

Skybox Stadion

Master Bathroom loft Antwerpen
Dieter van der Velpen Architects

Master Bathroom loft Antwerpen

Next project by Stock Dutch Design
Majestic townhouse
Stock Dutch Design

Majestic townhouse

Visit website