RESIDENTIAL NEW BUILD PROJECT
9990, Maldegem

By designing a wall on a limited surface that consists of a geometric play of lines, surfaces and volumes, all functions of the living space (lounge, kitchen, dining area) can be integrated into one piece of furniture. This gives you the feeling that everything flows into each other, resulting in a greater spaciousness than the number of square meters suggests.

This philosophy is also continued in the night area. The hallway is also the dressing room, in the bathroom the shower flows into the space and the guest room is also the laundry room and an extra dressing. Lines!

Photography: Caffeine

Read more
Want to know more?

Ask Steven van Compernol your question

Ask your question
Want to know more?

Ask Steven van Compernol your question

Ask your question

More inspiration

Modern city garden
Knops Tuindesign

Modern city garden

Project Rumst
Carterre Tuinen met karakter

Project Rumst

Villa in Veghel
Alphenberg

Villa in Veghel

Next project by Steven van Compernol
Project Eernegem
Steven van Compernol

Project Eernegem

Visit website