The main building is an authentic farmhouse. For expansion, the client opted for a tight volume to get a maximum of light. The large glass surfaces in the seating area and kitchen allow you to optimally enjoy the landscape and the beautiful views.

Upon entering the farmhouse you will be surprised by the enormous amount of light. The stairs and passerele are worked out in glass plates to keep the whole transparent. The main building consists of an entrance guest toilet and cloakroom, office space and a kitchen with adjoining utility room and cold room. The master bedroom with adjoining dressing room and bathroom is located on the first floor. The bathroom is located under the roof slope and has a large walk-in shower, sauna, 2 sinks and a sofa with integrated convector. In the tight extension there are eating, sitting and reading areas. Then there is a covered terrace with outside kitchen.

Read more
Want to know more?

Ask Interieurburo Claeys & Verbeke your question

Ask your question
Want to know more?

Ask Interieurburo Claeys & Verbeke your question

Ask your question

More inspiration

XL Lounger cyber white
Compass Pools

XL Lounger cyber white

Golf Club
Daniel’s fireplaces

Golf Club

Elevator extraction
Gaggenau

Elevator extraction

Next project by Interieurburo Claeys & Verbeke
Comfortable living kitchen
Interieurburo Claeys & Verbeke

Comfortable living kitchen

Visit website