iXtra interior architecture

Transformation of a stately family home

Transformation of a stately family home in 2 phases.

In the first phase, the living kitchen and the adjoining annex spaces were discussed. To create sufficient space for the kitchen according to the wishes of the program, structural adjustments were necessary. Two spaces were combined into one. The kitchen was also given a balanced structure with the central kitchen island dominating. The general finish consists of textured lacquer, with the addition of a sought after detailing by means of. natural anodized aluminum profiles.

In the second phase the line was further extended by the rest of the living area, being the TV room with the adjoining living space and the entrance hall. Hereby the clean straight line was maintained but the furniture was given a warm sandblasted veneer finish. The further details based on collection of high-quality furniture give the end result an extra dimension.

Read more
Want to know more?

Ask iXtra interior architecture your question

Ask your question
Want to know more?

Ask iXtra interior architecture your question

Ask your question

More inspiration

Patio garden
PUUR Groenprojecten

Patio garden

Family garden
Vosselman Buiten

Family garden

The Dylan Hotel
Dacks

The Dylan Hotel

Next project by iXtra interior architecture
Villa Dadizele
iXtra interior architecture

Villa Dadizele

Visit website