Deze prachtige, lichte villa in Laren is door Huis van Strijdhoven voorzien van een nieuw interieurontwerp. De basis van deze villa is behouden gebleven, maar de opdrachtgever wilde graag een warme sfeer met behoud van het lichte karakter van de woning. Door de toepassing van rijke stoffen en verschillende texturen uitgevoerd in zachte, lichte kleuren in combinatie met het luxe meubilair is er een warme leefomgeving voor dit gezin gecreëerd.

In de woonkamer is een op maat gemaakte haard en televisiewand ontworpen. De nis rondom de televisie is uitgevoerd in een keramiek, dit materiaal komt bij de Italiaanse designbank terug in het middenconsole. In combinatie met het in suède uitgevoerde onder meubel is deze wand een echte eyecatcher binnen de woning geworden. De rijke stoffen en lichte kleuren zijn verder doorgevoerd op de eerste verdieping en in de master bedroom. De op maat gemaakte bed achterwand sluit naadloos aan binnen de luxueuze sfeer van de rest van de villa.  

Fotograaf: Peter Baas

Lees verder
Wil je meer weten?

Stel Huis van Strijdhoven je vraag

Stel je vraag
Wil je meer weten?

Stel Huis van Strijdhoven je vraag

Stel je vraag

Meer inspiratie

Project Amstelveen
CEES PRONK | Own Inspiration Studio

Project Amstelveen

Basalte design domotica in moderne villa
Basalte

Basalte design domotica in moderne villa

Camargue Knokke
Renson

Camargue Knokke

Volgende project van
Renovatie project Drunen
Huis van Strijdhoven

Renovatie project Drunen

Bezoek website