Vlassak-Verhulst Arclinea Concept Store Tortu Delta Light Bouw-iD Sels Exclusieve Villabouw smArt Interior Daacha Designvloeren Technogym Olàv Home

Architectenbureau Glenn Reynaert

Residence PE

Een gezin uit Kortrijk verruilde hun woning in het centrum voor een nieuwe thuis op een heuvel gelegen net buiten de stad.

 

Het was een grote sobere woning, maar typisch voor die periode waren de verschillende ruimtes van elkaar gescheiden. Dankzij het slopen van de muren en invoegen van zichtassen en perspectieven vloeien de ruimtes in elkaar door en kan de zon doorheen de woning schijnen.

 

Er werd rekening gehouden met de harmonie en symmetrie van de woning. Een sober interieur met zachte kleurtinten zorgde voor rust.

 

–       Foto credits: Hendrik Biegs en Glenn Reynaert

–       Design: Glenn Reynaert

architectenbureau bvba Glenn Reynaert

Schoolplein 3

B-8600 Diksmuide

Tel. +32 (0) 51 626260

info@glennreynaert.be

www.glennreynaert.be

Meer weten over dit project?

Wij brengen u in contact met deze vakmensen.

Neem contact op