Linda Pol

Penthouse Scheveningen

This penthouse in Scheveningen overlooks the North Sea on the west side and the city on the east side. It consists of 2 floors that have been completely transformed by Linda Pol and melted together into one house. The connection between the 2 floors has been made open and fitted with glass, creating more connection between the 2 original apartments. The base is calm and light, a base of concrete-look walls with the black oak floor as a contrast. The table specially designed for this project is given extra intimacy by the suspended ceiling, which is also a connecting piece with the kitchen. In the living room part is a large spacious sofa, with a beautiful high-pile luxury carpet underneath. The space features a few major styling items, including the series of beautiful handcrafted mirrors.

Sofas: Minotti
Single items: CRAVT
Concrete stucco: Boeve finishing Lemelerveld

Read more
Want to know more?

Ask Linda Pol your question

Ask your question
Want to know more?

Ask Linda Pol your question

Ask your question

More inspiration

Exclusive garden with swimming pond
Joos Tuinarchitectuur

Exclusive garden with swimming pond

Classic villa with beautiful garden
Joos Tuinarchitectuur

Classic villa with beautiful garden

From architecture to nature
Kevin Mampay

From architecture to nature

Next project by Linda Pol
Lounge and rest area
Linda Pol

Lounge and rest area

Visit website