Puur logo
Linda Pol

Penthouse Scheveningen

Dit penthouse in Scheveningen kijkt aan de westzijde uit over de Noordzee en aan de oostzijde ligt de stad. Het bevat 2 etages die geheel door Linda Pol zijn getransformeerd en samen zijn gesmolten tot één woning. De verbinding tussen de 2 etages is open gemaakt en voorzien van glas, waardoor er meer verbinding tussen de 2 oorspronkelijke appartementen kwam. De basis is rustig en licht, een basis van betonlook wanden met als contrast de zwarte eiken vloer. De voor dit project speciaal ontworpen tafel krijgt extra intimiteit door het verlaagde plafond, die tevens een verbindingsstuk is met de keuken. In het woonkamerdeel staat een grote riante sofa, met daaronder een prachtig hoogpolig luxe karpet. De ruimte is voorzien van een paar grote styling items, waaronder de serie prachtige handgemaakte spiegels.

Banken: Minotti
Losse items: CRAVT
Beton stucwerk: Boeve afbouw Lemelerveld

Lees verder
Wil je meer weten?

Stel Linda Pol je vraag

Stel je vraag
Wil je meer weten?

Stel Linda Pol je vraag

Stel je vraag

Meer inspiratie

Lofthuis CK Schepdaal
CASTOR FIBER architecture studio

Lofthuis CK Schepdaal

Verbouwing met een nieuwbouw binnenzwembad in Hoogstraten
Bart van Wijk

Verbouwing met een nieuwbouw binnenzwembad in Hoogstraten

Residentieel Wijnegem
Devos Interieur

Residentieel Wijnegem

Volgende project van
Villa Gelderland
Linda Pol

Villa Gelderland

Bezoek website