The old ornaments have been restored to their former glory in this stately Haags Heren Huis; the grandeur of yesteryear is now dressed in an elegant modern coat. This beautiful national monument from 1892 has been restored from head to toe with love and historical stewardship. The layout is adapted to the living requirements of 2019, with the open kitchen and views to the garden in the lead.
 
Extravagant wallpaper
A spanned flow has been created between the new kitchen and the original pantry, so that both spaces come into their own. The kitchen is richly packed by the extravagant wallpaper. The northern light that enters through the skylight and the high patio doors gets a warm glow because it reflects on all sides in the sunny color. The living room is quiet and cheerful, with beautiful pastel shades and surprising modern art. The lighting plan is contemporary and provides a great contrast with the ornamental elements. Made to measure and with plenty of room for books, art objects and memorabilia, this library and study is a must for the erudite owners.
 
Photography: Peter Baas

Read more
Want to know more?

Ask Stock Dutch Design your question

Ask your question
Want to know more?

Ask Stock Dutch Design your question

Ask your question

More inspiration

Simplicity creates peace
Avantgarden

Simplicity creates peace

Exclusive villa garden
Joos Tuinarchitectuur

Exclusive villa garden

Villa G-House
Lab32

Villa G-House

Next project by Stock Dutch Design
Luxury interior
Stock Dutch Design

Luxury interior

Visit website