Stock Dutch Design

Statige verblijfplaats

De oude ornamenten zijn in ere hersteld in dit statige Haags Heren Huis; de grandeur van weleer is nu gehuld in elegante moderne jas. Dit prachtige rijksmonument uit 1892 werd met veel liefde en historisch rentmeesterschap van top tot teen gerestaureerd. De indeling is aangepast aan de woonwensen anno 2019, met de open keuken en uitzicht naar de tuin in de hoofdrol.

Extravagante behang

Tussen de nieuwe keuken en de originele bijkeuken is een spanned flow gecreëerd waardoor beide ruimtes to hun recht komen. De keuken wordt rijkelijk ingepakt door het extravagante behang. Het noorder licht dat naar binnenkomt via het dakraam en de hoge openslaande deuren krijgt een warme gloed omdat het aan alle kanten weerkaats in de zonnige kleur.De zitkamer is rustig en vrolijk, met mooie pastel tinten en verassende moderne kunst. Het lichtplan is eigentijds en zorgt voor groots contrast met de ornamentele elementen. Op maat gemaakt en met veel ruimte voor boeken, kunst objecten en memorabilia, deze bibliotheek annex studeerkamer is een must voor de erudiete eigenaren.

Fotografie: Peter Baas

Lees verder
Wil je meer weten?

Stel Stock Dutch Design je vraag

Stel je vraag

Bijdragers

Jane Churchill gordijnen en Élitis lampenkap en behang
Wil je meer weten?

Stel Stock Dutch Design je vraag

Stel je vraag

Meer inspiratie

Essential zwembad buiten
Starline Zwembaden

Essential zwembad buiten

Luxe interieur met Rivedil wandafwerking SP Craquelée
PM Lissé

Luxe interieur met Rivedil wandafwerking SP Craquelée

Exclusieve badkamer
Exclusive Steel

Exclusieve badkamer

Volgende project van
Bijdrager
Een groene oase
Stock Dutch Design

Een groene oase

Bezoek website