Jeroen de Nijs

Brick Villa Heiloo

Traditie en vakmanschap zijn terug te zien in de verfijnde details van ‘Brick Villa’. De horizontale betonnen lijnen refereren aan de traditionele architectuur van de Amsterdamse School stijl. De gebruikte duurzame materialen hebben zichzelf in afgelopen eeuwen flink bewezen. Vanaf de open weg lijkt de villa gesloten en introvert. Aan de andere kant, schijnt de zon ver het huis in door de grote raampartijen.

Achter de zuid en westgevel bevindt zich de grote woonruimte van de familie. De ruimtelijke woonruimte en keuken grenzen aan de meerdere terrassen en aan de tuin. De hoofdruimte bestaat uit de bed en badkamers en in de kelderverdieping bevindt zich een wasruimte, garage en speelkamer voor de kinderen.

Achter de entree is de hal met de centrale trap. Deze ruimte dient als tussenruimte van de prive ruimte en woonruimte. Het open karakter zorgt voor veel lichtinval overal in het huis en creëert lange zichtlijnen. Het op maat gemaakte meubilair, de vloer en trappen zijn gemaakt van donker eiken. Elke muur en plafond is gestuct waardoor er een sculpturale eenheid is ontstaan.

Lees verder
Wil je meer weten?

Stel Jeroen de Nijs je vraag

Stel je vraag
Wil je meer weten?

Stel Jeroen de Nijs je vraag

Stel je vraag

Meer inspiratie

Luxe villatuin met overloopzwembad
Erik van Gelder

Luxe villatuin met overloopzwembad

Sfeervolle tuinverlichting
J.Spaargaren Hoveniers

Sfeervolle tuinverlichting

City Loft
Ontwerpstudio Woonwinkel Schijndel

City Loft

Volgende project van
Monumentale boerderij Amsterdam
Jeroen de Nijs

Monumentale boerderij Amsterdam

Bezoek website