StudioLIV

Domicilie aan de Vecht

OPDRACHT

Ooit waren het drie appartementen; indrukwekkende oppervlakten met grote open ruimten. “Linda, wil je er één warme, sfeervolle woning van maken?”, vroegen de opdrachtgevers. “Een plek waar we ons meer geborgen voelen, met eyecatchers als een mooie bar en een luxueuze living. Een thuis waar we met plezier onze vrienden ontvangen?”


ONTWERP

Op de lambrisering en de statige trap na, stripte Linda’s team het pand. Dat gaf ruimte voor verrassende elementen. Zo ontwierp Linda een samenspel van doorkijkhaard, tv en wijnwand, die de living subtiel van bar en keuken scheidt. Zowel de wijnwand als de bar zijn ingelegd met het halfedelsteen smoky quartz en subtiel verlicht door achterliggende led-panelen. De slaap- en badkamer staan in semi-transparante verbinding met elkaar, dankzij bronzen rookglas en speels geplaatste houten lamellen. Verlichte treden leiden naar een podium met een verzonken bad dat, net als het bed, uitkijkt over de Vecht.

Lees verder
Wil je meer weten?

Stel StudioLIV je vraag

Stel je vraag
Wil je meer weten?

Stel StudioLIV je vraag

Stel je vraag

Meer inspiratie

Wellness Apeldoorn
MIRA Interieur en Meubelontwerp

Wellness Apeldoorn

Prachtige landelijke en moderne woning in Waalre
Van den Heuvel & Van Duuren

Prachtige landelijke en moderne woning in Waalre

Complete wellness Oosterhout
VSB Wellness

Complete wellness Oosterhout

Volgende project van
Residentie nabij Den Bosch
StudioLIV

Residentie nabij Den Bosch

Bezoek website