Choc Studio

Herenhuis Haarlem

De wens van de bewoners van dit monumentale pand uit 1885 was om meer rust in de woning te verkrijgen. Door te gaan werken met donker hout en warme, natuurlijke tinten is de gewenste sfeer in huis gecreëerd. Als stevig element is de kleur (donker)blauw in dit ontwerp aangebracht. Kleden op de vloer en zachte stof voor de banken gaven meteen de gewenste behaaglijkheid. Zo ook de ethanol haard bij de grote maatwerk eettafel, waar de bewoners nu vaak samen zitten te lezen of te werken. Naast de gehele begane grond zijn ook de ruimtes op de 1e en 2e verdieping grondig aangepakt, waaronder de master bedroom, de werkkamer, de twee tienerkamers en de badkamer.

Lees verder
Wil je meer weten?

Stel Choc Studio je vraag

Stel je vraag
Wil je meer weten?

Stel Choc Studio je vraag

Stel je vraag

Meer inspiratie

Mancave bar 2020
Michel Oprey & Beisterveld

Mancave bar 2020

Slapen
L&P interieur productie

Slapen

Stalen taatsdeuren als entree in woonhuis Scherpenzeel
FritsJurgens taatsdeuren

Stalen taatsdeuren als entree in woonhuis Scherpenzeel

Volgende project van
Nieuwbouwvilla Bloemendaal
Choc Studio

Nieuwbouwvilla Bloemendaal

Bezoek website