De verbouwing van deze jaren ’60 stadswoning, de voormalige eigen woning van architect Hubert Semal, had als doel om de oorspronkelijke ziel van de woning zo maximaal als mogelijk te behouden, maar dan wel aangepast aan de noden en comforteisen anno ‘21. De wijzigingen voelen aan alsof het steeds zo geweest is. Dit is het gevolg van de optimalisering van de ruimtelijke indeling, en van de perfecte afstemmig tussen bestaande en nieuwe materialen.

Lees verder
Wil je meer weten?

Stel David Bulckaen je vraag

Stel je vraag
Wil je meer weten?

Stel David Bulckaen je vraag

Stel je vraag

Meer inspiratie

Douchevloer Stonetto
Duravit

Douchevloer Stonetto

Residential project
TUUCI

Residential project

Stuc Stoopen en Meeus
Schildersbedrijf Antonissen

Stuc Stoopen en Meeus

Volgende project van
House HEB
David Bulckaen

House HEB

Bezoek website