Dit houten landhuis is een echt familiehuis. Het huis, aan de voet van de dijk, is georiënteerd op de vlakke polder, die als een enorme achtertuin aan het perceel grenst. Kenmerkend aan dit huis is de samengestelde kap, die met een knik aan het hoofdvolume is bevestigd. De grote schoorsteen staat hier als een vast baken in. Het volume lijkt te steunen op eikenhouten palen die zowel onder de kap als onder de inpandige veranda staan.

De gevels van deze woning zijn afgewerkt met zwarte, houten planken, die verticaal zijn aangebracht. De witte boeien belijnen het volume, en geven rustiek karakter aan dit landhuis.

Lees verder
Wil je meer weten?

Stel Brouwer Bureau Bouwkunde je vraag

Stel je vraag
Wil je meer weten?

Stel Brouwer Bureau Bouwkunde je vraag

Stel je vraag

Meer inspiratie

Bijdrager
Project Oosterbeek
Livium

Project Oosterbeek

Vlaams landelijke villa in ‘S Gravenwezel
Sels Exclusieve Villabouw

Vlaams landelijke villa in ‘S Gravenwezel

Design Poort
Govers Sierhekwerk

Design Poort

Volgende project van
Vrijstaande stadsvilla
Brouwer Bureau Bouwkunde

Vrijstaande stadsvilla

Bezoek website