Spanjers Architect

Landelijke Villa

Op een prachtige locatie met uitzicht over de landerijen hebben wij het ontwerp gemaakt voor een landelijke villa met dito bijgebouw. De woning is in de lengte op het perceel geplaatst en wordt aan weerszijden geflankeerd door een passend bijgebouw. Een van deze gebouwen is gekoppeld aan de woning en biedt plaats aan de privé suite van de bewoners.

De woning is opgetrokken in wit geschilderd metselwerk en voorzien van een rieten kap. De veranda, overkapping, entree en carport zijn opgetrokken in eiken spantconstructies en geven het geheel een warme, sfeervolle en authentieke uitstraling. Door de positionering van de gebouwen ten opzichte van elkaar ontstaat er aan de achterzijde een ‘binnenplaats’ met uitzicht op het zwembad en de achtergelegen landerijen.

Lees verder
Wil je meer weten?

Stel Spanjers Architect je vraag

Stel je vraag
Wil je meer weten?

Stel Spanjers Architect je vraag

Stel je vraag

Meer inspiratie

Triatrainer
Nohrd

Triatrainer

Knipoog naar Chanel – Tweet 10mm
CS rugs

Knipoog naar Chanel – Tweet 10mm

Verbouwing Rotterdam
Boreas

Verbouwing Rotterdam

Volgende project van
Langgevelboerderij
Spanjers Architect

Langgevelboerderij

Bezoek website