Logo Royal Botania

We hebben voor de loft 1 lijn getrokken als scheiding tussen nacht- en daggedeelte. In het daggedeelte zijn 2 grote raampartijen voorzien zodat we het natuurlijke daglicht optimaal binnentrekken in de leefruimtes. De keuken is gericht op het noorden voor de ochtendzon. de woonkamer en slaapkamer met terras zijn op het westen gericht. heerlijk om van de avondzon te genieten.

Alle functies zijn weggewerkt in de kastenwand die de scheiding vormt tussen beide gedeeltes.deze herbergt langs het daggedeelte: keuken – bureel – tv meubel en haard, langs het nachtgedeelte : vestaire, dressing gastenkamer , masterbathroom.

Er is gekozen voor warme natuurlijke materialen die extra tot hun recht komen door de grote natuurlijke lichtinval.

Lees verder
Wil je meer weten?

Stel Pas Interiors & Architecture je vraag

Stel je vraag
Bekijk de website
image
image
image
image
image
image
image
image
Wil je meer weten?

Stel Pas Interiors & Architecture je vraag

Stel je vraag
Bekijk de website

Meer inspiratie

Project Breda: Moderne zwemstraat
Thermostar

Project Breda: Moderne zwemstraat

Parkvilla

Parkvilla

Klassieke interieurs en lichtsculpturen
William Brand – Brand van Egmond

Klassieke interieurs en lichtsculpturen

Volgende project van
Modelwoning Pas Interiors & Architecture
Pas Interiors & Architecture

Modelwoning Pas Interiors & Architecture

Bezoek website