Guy de Vos

Luxe bungalow in de natuur

Ontdek deze luxe bungalow in de natuur. Een hert dat nieuwsgierig langs een van de vele ramen loopt, een eekhoorntje dat van boom naar boom klautert en vogels die de mooiste melodieën fluiten. In de volledig getransformeerde bungalow in een Nederlands natuurpark zijn de bewoners één met de natuur en komen ze volledig tot rust. De omgeving inspireerde designer Guy de Vos om in zijn ontwerp ruwe en natuurlijke materialen toe te passen en voor een warm kleurenpalet te kiezen. De kers op de taart in het toch al zo indrukwekkende totaalplaatje? Het steeds veranderende levende schilderij dat de bewoners zien als ze naar buiten kijken.

De entree van de luxe bungalow is in het midden van de voorgevel gesitueerd. Via de deur aan de rechterzijde van de gang bereiken de bewoners het levendige hart van de woning: de geheel open ruimte, waarin in warme en comfortabele sferen wordt gekookt en gegeten, televisie wordt gekeken en bovenal van het leven wordt genoten met familie en vrienden.

In het oog springt het ruwe oppervlak van een deel van het kookeiland. Het object lijkt rechtstreeks uit een groeve naar de woning te zijn getransporteerd. De steen combineert op fraaie wijze met het gezandstraalde eikenhout op de achterwand en de handgemaakte zilveren deurgrepen. Het eiland is verrijkt met een ronde bartafel, die is voorzien van elegante barstoelen. In de zwarte pilaar is een haardpartij verwerkt, die sfeer en warmte aan de keuken toevoegt. Iets wat ook het houten plafond in de ruimte doet. Het meubilair, de verlichting en zeker ook de metershoge gordijnen in het eet- en zitgedeelte sluiten aan bij het hoge niveau van de maatwerkkeuken en maken van het totaalbeeld een perfect kloppend plaatje. De dakramen boven het zitgedeelte bij de televisie laten sfeerverhogende zonnestralen tot de ruimte toe.

Aan de andere kant van de genoemde gang ontwierp Guy de privéruimtes, waarin het materiaalgebruik ook past binnen het natuurlijke thema van het ontwerp. De grote eyecatcher in de hoofdbadkamer is het stalen bad, dat centraal staat in de exclusieve ruimte waarin ruwe steen en maatwerkmeubilair zijn gebruikt. De slaapkamer ademt net als de gastenkamers comfort en geborgenheid.

Fotografie: Peter Baas

Lees verder

Wil je meer zien van Guy de Vos? Bekijk de pagina van Guy de Vos voor meer projecten en bedrijfsinformatie.

Wil je meer weten?

Stel Guy de Vos je vraag

Bezoek website

Bijdragers

Fotografie

Nieuw Sla de foto's op in de HOOG app

Wil je meer weten?

Stel Guy de Vos je vraag

Bezoek website
Meer inspiratie
Luxe meubelen in royale tuin ,Buitenshuis, Zwembad, Water, Natuur, Pad, Gebouw, Vegetatie, Loopbrug, Zwembad, Tuin, Luxe, Design, Exclusief, Modern, Maatwerk, Bijzondere, Mooie
Paul Nijst Tuinarchitectuur
Royale tuin te Zutendaal
zwarte overkapping bijgebouwb,Gebouw, Huisvesting, Huis, Cottage, Gras, Plant, Buitenshuis, Natuur, Cabine, Garage, Luxe, Design, Exclusief, Modern, Maatwerk, Bijzondere, Mooie
De Reus Houtbouw
Tuinkamer afgewerkt met douglashout
Eetkamer, eettafel, meubilair, binnen, tafel, interieurontwerp, cafetaria, restaurant, café, stoel, Luxe, Design, Exclusief, Modern, Maatwerk, Bijzondere, Mooie
Mint Interieur
Totaalinterieur met karakter
Volgende project van
Luxe woonkamer met design meubelen ,Huisvesting, Gebouw, Binnen, Kamer, Lobby, Interieur Ontwerp, Meubilair, Woonkamer, Bank, Loft, Luxe, Design, Exclusief, Modern, Maatwerk, Bijzondere, Mooie
Guy de Vos
Parkvilla
Bezoek website