Studio MBC

Penthouse in Schoonhoven

Onze opdrachtgever riep onze hulp in vóór de aankoop van het Penthouse om zijn beslissing tot aankoop te bevestigen. Wij hebben een interieur- en lichtontwerp uitgewerkt en al het maatwerk ontworpen. Vervolgens kregen wij de vrije hand om het Penthouse volledig in te richten en de elektricien te begeleiden in de uitvoering van het lichtplan.

Het lichtplan was een mooie uitdaging. Op een subtiele wijze hebben wij er voor gezorgd dat de bijzondere hoogte in dit Penthouse wordt benadrukt met behoud van warmte en sfeer.

Tevens mag er met deze hoogte natuurlijk geen eyecatcher ontbreken en wij hebben naast de mooie railverlichting, gekozen voor de prachtige hanglamp Mesh van Luceplan.

Lees verder
Wil je meer weten?

Stel Studio MBC je vraag

Stel je vraag
Wil je meer weten?

Stel Studio MBC je vraag

Stel je vraag

Meer inspiratie

Majinto, hole in one
Borek

Majinto, hole in one

Outdoor kitchen bij zwembad
Wesco

Outdoor kitchen bij zwembad

Transformation Oost Nederland
Bob Manders

Transformation Oost Nederland

Volgende project van
Wonen aan het water in Reeuwijk
Studio MBC

Wonen aan het water in Reeuwijk

Bezoek website