Logo Carmetum
Studio Govaerts

Renovatie 90’s woning Sleidinge

Deze 90’s woning kreeg een grondige update. Overbodige franjes werden verwijderd om visuele rust te scheppen.

Door de opstelling van de keuken te wijzigen is er nu meer contact met de tuin én de leefruimte.

De scheidingsmuur tussen eetruimte en bureau werd uitgebroken waardoor het bureau meer geïntegreerd is in de leefruimte. De bureautafel is verplaatsbaar en kan tot bij de eettafel geplaatst worden, handig voor de feestdagen.

De witte blokjes kunnen door een railsysteem geopend of verplaatst worden zodat de bewoner kiest wat er zichtbaar of verborgen wordt.

Het eikenhout brengt warmte in de woning en contrasteert mooi met de strakke gietvloer.

Lees verder
Wil je meer weten?

Stel Studio Govaerts je vraag

Stel je vraag
Wil je meer weten?

Stel Studio Govaerts je vraag

Stel je vraag

Meer inspiratie

Stijlvolle witte shutters
Stijlvolle witte shutters

Stijlvolle witte shutters

Project Rotterdam
Kitchenstudio

Project Rotterdam

Tuin met grote zwemvijver
Schellevis

Tuin met grote zwemvijver

Volgende project van
Badkamer renovatie, Sint-Martens-Latem
Studio Govaerts

Badkamer renovatie, Sint-Martens-Latem

Bezoek website