Studio Wendy Mahieu

Serenity and modern classic – The Hague

Voor de opdrachtgever was de keuken een belangrijke ruimte in het huis. De keuken is daarom ook het uitgangspunt geweest voor de rest van het interieur. De lichte groene kleur en de strakke vloeiende lijnen geven het gevoel terug van de jaren ‘30. Het walnoot materiaal voegt warmte toe aan de serene serre. Speciale details zijn verwerkt in het kastwerk, zoals de verfijnde verwerking van de grepen. Het blad wat doorloopt aan de achterwand heeft een opstaande rand waar ruimte is om iets op te zetten. Zo wordt er een speels effect en gelaagdheid in de keuken teruggebracht.

De master badkamer is een serene ruimte waar wordt gespeeld met het licht, versterkt door het materiaal en kleurgebruik. De contrasten lopen verder in de slaapkamer, grenzend aan de badkamer. Hier zijn donkere en rijke materialen toegepast wat zorgt voor een optimaal ontspannende sfeer. De hoge deuren van de inloopkast benadrukken het statige gevoel van de architectuur. De 1e verdieping heeft ook een interessante structuur gekregen door het toepassen van meerdere doorgangen naar de diverse ruimtes. Zo kan de één rustig slapen zonder last te hebben van de ander die de overige functies gebruikt.

Lees verder
Wil je meer weten?

Stel Studio Wendy Mahieu je vraag

Stel je vraag
Wil je meer weten?

Stel Studio Wendy Mahieu je vraag

Stel je vraag

Meer inspiratie

Geheel gerenoveerde woonboerderij
HaBé Bouwen in Stijl

Geheel gerenoveerde woonboerderij

Modern herenhuis Nederweert
Hous Luxe Woningen

Modern herenhuis Nederweert

Maatwerk voor een optiek in Deurne
smArt Interior

Maatwerk voor een optiek in Deurne

Volgende project van
Transformatie Koetshuis Den Haag
Studio Wendy Mahieu

Transformatie Koetshuis Den Haag

Bezoek website