Taanbaas

Villa aan de Vecht

Uitbreiding en upgrading van een moderne villa aan de Vecht. De woning wordt momenteel van de oprit gescheiden door een ‘groene gracht’: een Stinse tuin. Plaatselijke verhoging van de gracht door middel van houten plateau’s zorgt voor een goede basis om de uitbreiding op te plaatsen. Bovendien wordt de gracht hierdoor benaderbaar. Op verdieping wordt de woning vergroot. De vergroting en uitbreiding worden in antraciet zink uitgevoerd en vormen een mooie combinatie met het bestaande metselwerk.

Lees verder
Wil je meer weten?

Stel Taanbaas je vraag

Stel je vraag
Wil je meer weten?

Stel Taanbaas je vraag

Stel je vraag

Meer inspiratie

Pillows Grand Hotel Reylof Gent
De Waal residentiële schilders en decorateurs

Pillows Grand Hotel Reylof Gent

Project Eiken Project – Totaalproject Tilburg
Dauby exclusief deur-, raam-, en meubelbeslag

Project Eiken Project – Totaalproject Tilburg

Totaalinrichting landhuis Valkenswaard
Willuks Interieurprojecten

Totaalinrichting landhuis Valkenswaard

Volgende project van
Villa in het bos
Taanbaas

Villa in het bos

Bezoek website