Jeroen de Nijs

White Villa Heiloo

Door de lintbebouwing is door de eeuwen deze straat ontstaan van Heiloo naar Alkmaar. Op dit grote kavel van circa 2500 m2 vlakbij het bos hebben wij deze twee vrijstaande villa’s gerealiseerd. Beide woningen hebben ongeveer dezelfde plattegrond en inhoud maar verschillen van elkaar in sfeer en materialisering. Door het hoofdvolume een bescheiden inhoud te geven voegen zij zich goed in het historische ritme van de woningen in deze lommerrijke straat. De aanbouwen naast en achter de woning maken het ruim en modern. Extra volume is onder de grond gecreëerd en bereikbaar via de hellingbaan. Gemeentelijke randvoorwaarden vereisten een zadeldak.

In de hoofdruimte is een bed en badkamer gerealiseerd. In de kelderverdieping is een wasruimte, wellness en garage. De bovenverdieping heeft slaapkamers voor onder andere de kinderen. De zon schijnt door het gehele huis door de vele grote raampartijen. Tussen de zuid en westgevel bevindt zich een grote woonkamer. De ruimtelijke woonkamer en keuken grenzen aan de verschillende terrassen en tuin.

Lees verder
Wil je meer weten?

Stel Jeroen de Nijs je vraag

Stel je vraag
Wil je meer weten?

Stel Jeroen de Nijs je vraag

Stel je vraag

Meer inspiratie

Hal met stalen deuren
Staal Style

Hal met stalen deuren

Houten taatsdeur
FritsJurgens taatsdeuren

Houten taatsdeur

Tijdloze schuifpoort met zwarte afwerking Izegem
Livinlodge poorten

Tijdloze schuifpoort met zwarte afwerking Izegem

Volgende project van
Bungalow Limmen
Jeroen de Nijs

Bungalow Limmen

Bezoek website