Bongers Architecten

Woning in Haarsteeg

Aan de rand van het dorp is deze eigentijds landelijke woning gebouwd. De woning heeft een kloeke hoofdkap, met op de garage een kleinere kap die in de grote kap valt. De spantconstructies van gelamineerd hout komen rondom terug in de woning als vrijstaande constructie om een overkapping te maken of als hoekafwerking in de gevel.

Gevelafwerking
Aan de zijgevel heeft de woning een prachtige glaspartij met vide, welke visueel doorloopt in de overkapping. De gevelafwerking bestaat uit metselwerk en zwarte houten delen. Het dak is gedekt met antraciete vlakke keramische dakpannen, waarin de zonnepanelen zijn weggewerkt.

Lees verder
Wil je meer weten?

Stel Bongers Architecten je vraag

Stel je vraag
a large brick building with grass in front of a house
a large brick building with grass in front of a house
a large brick building with grass and trees
a house that is parked on the side of a road
a large lawn in front of a house
a large lawn in front of a house
a house with trees in the background
a street sign sitting on the side of a building
a close up of a brick building
a brick building
a close up of a brick building
a living room filled with furniture and a large window
Luxe keuken met houten accenten
a kitchen with a table in a room
a view of a living room filled with furniture and a large window
a living room filled with furniture and a large window
a view of a large window
a view of a large window
a view of a room
Wil je meer weten?

Stel Bongers Architecten je vraag

Stel je vraag

Meer inspiratie

Conscious hotel Museum Square – Amsterdam
Studio Wendy Mahieu

Conscious hotel Museum Square – Amsterdam

Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul
Tihany Design

Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul

Woonhuis Eindhoven
B-TOO

Woonhuis Eindhoven

Volgende project van
Design villa
Bongers Architecten

Design villa

Bezoek website