Bongers Architecten

Woning in Oegstgeest

De villa ligt aan het water. De woning is in de breedte geplaatst en krijgt door zijn hooggeplaatste gootlijn een statige allure. Aan de zijkant is de gootlijn van de rieten kap lager, in dit gedeelte bevindt zich de garage.

Vide
Omdat de woning in de breedte is geplaatst, is er vanuit elke leefruimte een connectie met de prachtige tuin aan de achterzijde. De centraal geplaatste eethoek heeft een vide, waardoor de glazen pui over twee verdiepingen door kan lopen. Deze vide loopt in lijn door naar de voorzijde, waarbij de hal ook is uitgevoerd met een vide en een dubbelhoge entreepartij.

Lees verder
Wil je meer weten?

Stel Bongers Architecten je vraag

Stel je vraag
Luxe meubelen in royale tuin
a close up of a brick building
a car parked in front of a house
a large lawn in front of a house
a house that has a sign on the side of a building
a bench in front of a building
a large brick building with grass and trees
a house with trees in the background
Luxe meubelen in royale tuin
a living room filled with furniture and a large window
a room filled with furniture and a large window
a kitchen with a table in a room
a kitchen with a sink and a window
a door with a window
a view of a house
Luxe entree met moderne trap
a door in a room
a living room filled with furniture and a large window
Luxe woonkamer met design meubelen
a living room filled with furniture and a large window
Wil je meer weten?

Stel Bongers Architecten je vraag

Stel je vraag

Meer inspiratie

Op en top Scandinavisch
Pot Interieur

Op en top Scandinavisch

Spoorhuis Santpoort
Jeroen van Zwetselaar

Spoorhuis Santpoort

Crystal
Quasar

Crystal

Volgende project van
Woning in Rotterdam
Bongers Architecten

Woning in Rotterdam

Bezoek website