Bongers Architecten

Woning in Rotterdam

Deze woning is gebouwd langs een singel in een nieuw gedeelte van een oude villawijk. Door de flauwe lessenaarskap, heeft deze villa een onderscheidend karakter in de wijk. De subtiele lijnen en de gebalanceerde verdeling in de gevel versterken deze eigen identiteit.

Ruimtes
De open en gesloten vlakken in de gevel zijn gebaseerd op de functie van de ruimtes binnen, op deze manier is gespeeld met intieme ruimtes en open ruimtes.

Lees verder
Wil je meer weten?

Stel Bongers Architecten je vraag

Stel je vraag
a house that is parked on the side of a road
a bench in front of a house
a large lawn in front of a house
a large lawn in front of a house
a room filled with furniture and a large window
a view of a living room filled with furniture and a large window
a view of a kitchen
a room with a sink and a mirror
Wil je meer weten?

Stel Bongers Architecten je vraag

Stel je vraag

Meer inspiratie

Luxe verbouwing
Hous Luxe Woningen

Luxe verbouwing

Het Gooi
Studio Hermanides

Het Gooi

Exclusief interieur Noordwijk
Indivipro

Exclusief interieur Noordwijk

Volgende project van
Woning in Alblasserdam
Bongers Architecten

Woning in Alblasserdam

Bezoek website