Het spel met verschillende materialen en glasvlakken maken van deze eenvoudig gevormde kubistische woning een bijzonder fraaie verschijning.  Deze woning past perfect op de gangbare kavels in Nederland: een hoofdgebouw midden op de kavel en een eenlaagse aanbouw aan de zij- en achterkant.

Verbindend element
Aan de achterkant zijn zowel de begane grond als de verdieping grotendeels van verdiepingshoog glas, zodat er een geweldig uitzicht op de tuin ontstaat. De gemetselde schoorsteen is een verbindend element in de achtergevel, en is heel mooi centraal geplaatst in de woonkamer.

Lees verder
Wil je meer weten?

Stel Bongers Architecten je vraag

Stel je vraag
a group of lawn chairs sitting on top of a building
a group of lawn chairs sitting on top of a building
a large brick building with a window
a chair sitting in front of a building
Wil je meer weten?

Stel Bongers Architecten je vraag

Stel je vraag

Meer inspiratie

Ocean Master MAX Classic Parasol
Tuuci

Ocean Master MAX Classic Parasol

Showroom
Jan Reek natuursteen

Showroom

Dauby retro landelijk
Dauby exclusief deur-, raam-, en meubelbeslag

Dauby retro landelijk

Volgende project van
Woning in Boskoop
Bongers Architecten

Woning in Boskoop

Bezoek website