logo Logo Blaauw Logo Onbeperkt WiFi Logo Avantgarden

To give this house the desired grandeur, it had to undergo a thorough renovation and include the addition of an impressive orangery with high ceilings. The height is not only impressive on its own, but because of the big windows the light stretches even further across the rear living spaces. The interior is designed in such a way that one experiences a very subtle, gradual inside-outside transition, from the entrance to the orangery. The South-English Tudor style is intertwined with contemporary elements and the house, owned by a musical individual, bathes in music. The hallway, the living room and the kitchen are not just designed, they are actually composed so one can live in them.

Fotografie: Claude Smekens

Lees verder
Wil je meer weten?

Stel Bart de Beule Interior Design je vraag

Stel je vraag
Bekijk de website
Download de HOOG.design app nu!

Ontdek Daily Diamonds, onze boeken en meer.

Ontdek Meer
Download de HOOG.design app nu!

Ontdek Daily Diamonds, onze boeken en meer.

Ontdek Meer
Wil je meer weten?

Stel Bart de Beule Interior Design je vraag

Stel je vraag
Bekijk de website

Meer inspiratie

Meesterwerken met stalen deuren 02

Meesterwerken met stalen deuren 02

Kasteelschouw met trumeau
De Opkamer

Kasteelschouw met trumeau

Taatsdeuren in woonboerderij Utrecht
FritsJurgens

Taatsdeuren in woonboerderij Utrecht

Volgende project van
Inventing history
Bart de Beule Interior Design

Inventing history

Bezoek website