This family with two small children wanted to renovate a newly built villa and have the rooms naturally flow into each other. The floors were relayed so that the rooms could flow into each other in a more beautiful manner. For the kitchen we choose a warm antique terracotta tile. We had to find a way to connect the girls’ playroom on the second floor with the kitchen below. By placing a mezzanine construction with a glass banister, the kitchen and playroom almost become one spacious area. This solution required an astonishing level of spatial insight, something that many interior designers have, but rarely at such a magnificent level as that of Bart de Beule. The new house looks exactly as the client had envisioned, a house from the old days, with verdigris aged over time.

Fotografie: Claude Smekens

Lees verder
Wil je meer weten?

Stel Bart de Beule Interior Design je vraag

Stel je vraag
Wil je meer weten?

Stel Bart de Beule Interior Design je vraag

Stel je vraag

Meer inspiratie

Papvoegen en Bureren Berlaar
Franck

Papvoegen en Bureren Berlaar

Knokke – Zeewindstraat
Texture Painting

Knokke – Zeewindstraat

Klein appartement met room dividers
FritsJurgens taatsdeuren

Klein appartement met room dividers

Volgende project van
A composition of space
Bart de Beule Interior Design

A composition of space

Bezoek website