logo hemels wonen Logo strak Logo Avantgarden logo smart logo pm lisse
Osiris Hertman

Country Residence

Dit landhuis, genesteld in de natuur, zou niet misstaan op een ansichtkaart. Het heeft zelfs een eigen natuurlijke vijver met vissen, eenden en ander wild. Het vraagt dus om een interieur dat optimaal profiteert van de uitzichten en de openheid van de omgeving weerspiegelt. Bij binnenkomst vond de ontwerper echter lage plafonds en afgesloten kamers, constructies die de potentie van het huis in de weg stonden. Dit moest onder de aandacht van de klant worden gebracht, vooral omdat de oorspronkelijke opdracht was om alleen een nieuwe keuken te ontwerpen.

Zo begon de transformatie van het huis tot wat het nu is, namelijk een woonobservatorium dat de seizoensveranderingen die buitenshuis optreden voortdurend vergroot en waarin het bevrijdende gevoel van buiten zijn, ook binnenshuis kan worden ervaren. Het volume werd verticaal en horizontaal geopend. De originele balken, die ongezien hun functie hadden vervuld, waren bekleed met teruggewonnen hout uit oude chalets.

Lees verder
Wil je meer weten?

Stel Osiris Hertman je vraag

Stel je vraag
Bekijk de website
Download de HOOG.design app nu!

Ontdek Daily Diamonds, onze boeken en meer.

Ontdek Meer
Download de HOOG.design app nu!

Ontdek Daily Diamonds, onze boeken en meer.

Ontdek Meer
Download de HOOG.design app nu!

Ontdek Daily Diamonds, onze boeken en meer.

Ontdek Meer
Wil je meer weten?

Stel Osiris Hertman je vraag

Stel je vraag
Bekijk de website

Meer inspiratie

Belgisch hardsteen geschikt voor buiten
De Opkamer

Belgisch hardsteen geschikt voor buiten

Luxe interieur
Olàv Home

Luxe interieur

Ambacht
RAW Stones

Ambacht

Volgende project van
Museum Quarter Residence
Osiris Hertman

Museum Quarter Residence

Bezoek website