Architect woonhuis Paul Tesser
Fotografie Hans Gorter

We zoeken in ons werk telkens de verbinding met de bewoners, het woonhuis en het grotere landschap. Zo ook rondom deze ingetogen villa in het bos. 

De eigenaar heeft een coachingspraktijk aan huis, waardoor we goed moesten nadenken over de entree. De lange bloembak met de grassen zorgt er voor dat cliënten recht naar de voordeur lopen, en niet per abuis achterom naar de privé ingang.

De verdiepte tuin aan de zijkant zorgt voor het gewenste daglicht, en de beplanting voor fraai beeld als je vanuit de kelderkamer naar buiten kijkt. De achtertuin is net als het interieur ingetogen en rustgevend. Een fijne plek waar je heerlijk kunt ontspannen, of een wandeling kan starten naar het achterliggende bos.

Lees verder
Wil je meer weten?

Stel Van Mierlo Tuinen _ Experience your Nature je vraag

Stel je vraag

Bijdragers

Uitvoering
Wil je meer weten?

Stel Van Mierlo Tuinen _ Experience your Nature je vraag

Stel je vraag

Meer inspiratie

Buiten genieten, de hele dag lang
Extremis

Buiten genieten, de hele dag lang

Pavilion A
UAU collectiv

Pavilion A

Maison Sucre keuken: model Aspen
Tieleman Keukens

Maison Sucre keuken: model Aspen

Volgende project van
Eigentijdse watertuin
Van Mierlo Tuinen _ Experience your Nature

Eigentijdse watertuin

Bezoek website