Logo strak
Patina Interieurarchitectuur

Interieurdesign Barneveld

Met een verbouwing hebben wij deze woning helemaal aangepast naar smaak van de bewoners. Vanuit een licht klassieke invalshoek zijn we gaan kijken hoe we de ruimtes functioneel en stijlvol konden indelen.

Een bronzen volume geeft ruimte in de hal voor de garderobe en in de woonkamer voor een barkast met wijnklimaatkast. Een doorbraak naar de voormalige garage heeft een muziekkamer op de begane grond gecreëerd.

Lees verder
Wil je meer weten?

Stel Patina Interieurarchitectuur je vraag

Stel je vraag
Wil je meer weten?

Stel Patina Interieurarchitectuur je vraag

Stel je vraag

Meer inspiratie

Moderne buitenkeuken Schipluiden
Borrle

Moderne buitenkeuken Schipluiden

Woning in Den Haag
Bongers Architecten

Woning in Den Haag

Onderhoudsarme tuin Amersfoort
De Kunst van het Scheppen

Onderhoudsarme tuin Amersfoort

Volgende project van
Woning Voorthuizen
Patina Interieurarchitectuur

Woning Voorthuizen

Bezoek website