Wat begon met de vernieuwing van de woonkamer en hal is een complete verbouwing geworden. Natuurlijke materialen en zorgvuldige details maken dit huis stijlvol en prettig om in de wonen. Het flexibele lichtplan is aangepast aan deze woning. De randloze spots zijn zowel statisch-in als richtbaar-uit het plafond te gebruiken.

De minimalistische basis met aandacht voor prachtige details zoals de kozijnen, verlichting en de maatwerk meubels maakt het een prettige leefruimte. De basis is strak licht en wit. Maar met de natuurlijke materialisatie zoals het lederen volume en de warme houten vloer voelt het knus aan.

Lees verder
Wil je meer weten?

Stel Patina Interieurarchitectuur je vraag

Stel je vraag
Wil je meer weten?

Stel Patina Interieurarchitectuur je vraag

Stel je vraag

Meer inspiratie

Moderne stadstuin
Knops Tuindesign

Moderne stadstuin

Exclusieve badkamer Gio
Badkamer Evolutie

Exclusieve badkamer Gio

Nieuwbouw villa Alphen ad Rijn
Villabouw Van der Windt

Nieuwbouw villa Alphen ad Rijn

Volgende project van
Interieurdesign Barneveld
Patina Interieurarchitectuur

Interieurdesign Barneveld

Bezoek website